ja pink_by

pink_by


Рэдкі звер

дыхаю роўна....


Previous Entry Share Next Entry
ПраОсь. 7-ую IOs. Першыя ўражанні.
я ў навушніках
pink_by
Абнавіла сёння планшэт да IOs 7, у прынцыпе ёсць цікавыя фішкі, але дызайн агулам кульгае. Асабліва непрыемна мне глядзець на гэтую шырокую паласу знізу на галоўным экране, ды і плоскія занадта яркія ярлыкі... ых.

З мінусаў яшчэ і будзільнік - у мяне там шчыльненька былі растаўлены напаміналкі, зараз каб іх выкалупаць трэба вельмі моцна намагацца. Прыйдзецца шукаць іншую праграму.

А ўсё астатняе - даволі цікава.  Вельмі прыемна, што апсторы стаў вельмі хутка грузіцца. Больш прыемныя гукі. Значна пашырылі функцыянал экрана блакіроўцы, зручней даставаць камеру.

Па колькасці зменаў нечым нагадвае Вінду8. (Там таксама з большага змены былі дызайнерскія, не называць жа сур'ёзным праграмным прарывам новы пукт кіравання). Але не хапае беларускай мовы.... Я да гэтага часу з замілаваннем гляджу на беларускі інтэрфэйс (!) васьмёркі. А тут нават раскладкі няма...

П.С. як мінімум адная праграма "памерла" пасля апдэйту. Буду чакаць валу абнаўлення ад тых, хто не паспеў за навінамі)

  • 1
Смотрю вас тоже поразила седьмая ось :D я как только обновилась, глазам не поверила))) пребывала в шоке в первые полчаса. А где же гламурные иконки: объёмчики, тени... Пипец, в общем. Через час мне показалось нововведение вполне сносным... Ну а Наташа, дизайнер и художник, сказала, что это величайший прорыв ))) что всё так и должно было быть, хвала дизигнерам надкусанного яблока)))
Кстати, батарею у тебя не стал жрать быстрее? У моей фоньки моментально стала садиться :((

да, вроде быстрее стала садиться. но кажется ненамного. надо будет его как-нить в покое оставить и оценить)))) Надеюсь, если жрёт больше, так выпустят заплатку скоро.

а насчёт дизайна... ко всему привыкла, но непрозрачную полосу внизу экрана - руки бы выломала))))) И то, что они с папками сделали, наезд на весь экран) как-то абсолютно неоправданно. А ярлычки плоские и яркие - уже почти привыкла. В целом минимализм - даже стильно. за исключением вот этого.

а и да, вроде бы всё быстрее начало работать с одной стороны. Но иногда подтормаживает при перелистывании экрана.

Имхо всё же система сыровата. И как мне восьмёрка напоминала айпад))) Так сейчас айпад напоминает восьмёрку винды))

П,С, и да! Будильник очень сильно потерял в удобстве. У меня там расставлены через каждые десять минут напоминалки, когда можно поспать больше, когда нет))) терь сижу, пытаюсь, в них попасть, чтобы активировать))) Хотела стороннюю прогу поставить, но ничего особо приличного не нашла.

Edited at 2013-09-22 10:11 pm (UTC)

  • 1
?

Log in